moto alarm Pandora MOTO EU

Pandora MOTO EU je posebej razvit samo za motorna kolesa. Sistem vključuje vodotesno krmilno enoto, ki komunicira z dvosmernim daljinskim upravljalnikom s frekvenco 868 MHz, kar uporabniku omogoča, da ugotovi trenutno stanje motocikla. Dvosmerna komunikacija pomeni, da lahko pošljemo motorju določen ukaz, v nasprotni smeri pa vam motor sporoča status in podatke na vaš daljinski upravljalnik. Preko daljinskega upravljalnika OLED, se pošiljajo hitra obvestila na razdalji do kilometra. Dvojni način varčevanja z energijo omogoča, da ima sistem daljšo avtonomijo od podobnih konkurenčnih izdelkov. Vgrajena rezervna baterija skrbi za dodatno varnost v primeru, da je napajanje izključeno oz. je akumulator motorja izpraznjen. Alarm lastnika motornega kolesa o tem obvesti preko daljinskega upravljalnika.

Delovanje kontrolne enote Pandora MOTO EU

 • komunikacija z uporabo 868 MHz frekvence,
 • vgrajen merilnik pospeška za zaznavanje udarca, gibanja in nagiba,
 • vgrajena rezervna baterija,
 • vhod za priključitev zunanjega senzorja temperature,
 • micro USB priključek za prilagajanje in posodabljanje sistema,
 • nadzor napetosti akumulatorja,
 • pomnilnik za zgodovino dogodkov, ki jih preverimo na daljinskem upravljalniku.

Prestavitev moto alarma: PANDORA MOTO EU

PANDORA center Slovenija

Vljudno vabljeni v PANDORA alarmni center v Ljubljani. Najdete nas na naslovu Soteška pot 21, 1231 Ljubljana-Črnuče.

Za vas smo odprti od ponedeljka do petka med 7:30 in 12:00 ter 13:00 in 15:30.

Lahko nas tudi pokličete na 031/028-128 ali nam pišete na info@pandora-alarm.si. Z veseljem vam bomo svetovali in našli primeren alarmni sistem za vašega konjička.

Cena z montažo: od 430€

Cena je odvisna od vrste motorja v katere se vgrajuje alarmni sistem. Za dejansko ponudbo prosim izpolnite spodnji obrazec in pripravili vam bomo točno ponudbo. 

  Zakaj izbrati alarm MOTO EU?

  Varnostni sistemi Pandora zagotavljajo vrhunsko varnostno rešitev v enem kompletu storitev, ki ga dopolnjujejo številne napredne funkcije. Številne varnostne funkcije, ki nadzorujejo stanje motornega kolesa, preprečujejo njegovo krajo v številnih situacijah, tudi v primeru kraje izvirnega ključa ali poskusi premikanja motornega kolesa.

  Izkusite brezhibno varnost vašega motocikla parkiranega kjerkoli. Spremljajte in sledite najmanjšemu premiku motorja, zahvaljujoč senzorjem za premikanje, nagibanje in tresenje ter uživajte v udobju daljinskega zagona z naprednimi nastavitvami.

  Z alarmom Pandora MOTO EU lahko sledite svojemu motociklu s samo enim dotikom na OLED daljinček, ki je varno povezan z sistemom. Pozabite na neokusne in nerodne daljinske upravljalnike, združite užitek z uporabnim in pripeljite svoje vozilo v novo obdobje varnosti in udobja uporabnikov.

  Ne oklevajte in nas kontaktirajte

  Na voljo smo za vsa vprašanja glede izdelkov, montaže, cen…