moto alarm Pandora MOTO EU

Pandora Moto je posebej razvit samo za motorna kolesa. Paket vključuje daljinski upravljalnik OLED, ki pošilja hitra obvestila na razdalji do kilometra. Dva načina varčevanja z energijo omogočata, da ima sistem daljšo avtonomijo od podobnih konkurenčnih izdelkov. Vgrajena rezervna baterija obvesti lastnika motornega kolesa, ko je napajanje izključeno oz. je akumulator motorja izpraznjen.

 Rozhranie 2,4 GHz 

Oglejte si celotno specifikacijo izdelka

Specifikacija izdelka MOTO EU

Zakaj izbrati alarm MOTO EU?

Varnostni sistemi Pandora zagotavljajo vrhunsko varnostno rešitev v enem kompletu storitev, ki ga dopolnjujejo številne napredne funkcije. Številne varnostne funkcije, ki nadzorujejo stanje motornega kolesa, preprečujejo njegovo krajo v številnih situacijah, tudi v primeru kraje izvirnega ključa ali poskusi premikanja motornega kolesa.

Izkusite brezhibno varnost vašega motocikla parkiranega kjerkoli. Spremljajte in sledite najmanjšemu premiku motorja, zahvaljujoč senzorjem za premikanje, nagibanje in tresenje ter uživajte v udobju daljinskega zagona z naprednimi nastavitvami.

Z alarmom Pandora MOTO EU lahko sledite svojemu motociklu s samo enim dotikom na OLED daljinček, ki je varno povezan z sistemom. Pozabite na neokusne in nerodne daljinske upravljalnike, združite užitek z uporabnim in pripeljite svoje vozilo v novo obdobje varnosti in udobja uporabnikov.