avto alarm Pandora MINI

Vrhunski sodoben avto alarm z minimalistično zasnovo nadzorne enote za popolno diskretno montažo. Poleg standardne nepremagljive Pandorine varnosti ima avto alarm MINI tudi 3D pospeševalni čip, ki z naprednimi algoritmi beleži nagib, šok in premikanje vozila. Avto alarm Pandora MINI združuje značilnosti sodobnega varnostnega sistema in brezžične šifrirane bluetooth blokade vžiga. MINI je popoln varnostni sistem, ki je namenjen novim ali starim vozilom. Priključitev na podatkovno vodilo CAN-BUS omogoča montažo tudi na najbolj napredna vozila iz premium segmenta.

Avto alarm Pandora MINI je vrhunski varnostni sistem, ki ga lahko uporabite za zaščito najnovejših vozil, vključno s hibridi. Vsaka komponenta sistema je sestavljena iz visokokakovostnih elementov, ki skupaj ustvarjajo nepremagljiv varnostni sistem. Pandora MINI prepozna lastnika vozila tako, da zazna bluetooth obesek, ki pomeni avtorizacijo voznika. Vse funkcije avto alarma MINI lahko, preko bluetooth povezave, udobno upravljate z mobilno aplikacijo.

   

Oglejte si celotno specifikacijo izdelka

specifikacija izdelka

primerjalna tabela

Pandora alarmni sistemi

Varnostni sistem Pandora zagotavlja voznikom popolno rešitev za zagotavljanje varnosti najbolj dragocenih “igrač” z vrsto naprednih funkcij. Številne varnostne funkcije, ki nadzorujejo status vozila, preprečujejo, da bi bilo vozilo odtujeno, tudi v primeru kraje izvirnega ključa, vleke ali poskusa zlorabe zagona na daljavo.

Spoznajte čar popolne notranje temperature kabine v vsakem vremenu. Sistem Pandora lahko upravljate z enim dotikom prsta. Spremljate, hladite ali segrejete z mobilno aplikacijo, ki je varno povezana z vsemi sistemi. Pozabite na neokusne in nerodne daljinske upravljalnike, združite užitek z uporabnim in pripeljite svoje vozilo v novo obdobje varnosti in udobja uporabnikov.

Uživajte v družbi z družino in prijatelji, varnost motornega vozila pa prepustite vrhunskim alarmnim sistemom Pandora.