avto alarm Pandora LIGHT PRO

Pandora LIGHT PRO je najvišja stopnja varnostnih sistemov brez podatkovne povezave. Avto alarm LIGHT PRO je doslej edini sistem brez mesečne naročnine, ki hkrati omogoča nadzor preko 2-smernega 128-bitnega daljinskega upravljalnika ali preko bluetooth mobilne aplikacije. To je sedaj mogoče z novo tehnologijo Pandora Light Pro in Bluetooth 4.2.

Pandora Light Pro skrbi, da ste povezani z vašim vozilom do 2000m oddaljenosti. Z uporabo RF tehnologije se vsak napad na vaše vozilo takoj prikaže na zaslonu daljinca OLED. Povežite pametni telefon prek bluetootha za varno nastavitev in nadzor vašega Pandora avto alarmnega sistema.

        

Oglejte si celotno specifikacijo izdelka

specifikacija izdelka

primerjalna tabela

Pandora alarmni sistemi

Varnostni sistem Pandora zagotavlja voznikom popolno rešitev za zagotavljanje varnosti najbolj dragocenih “igrač” z vrsto naprednih funkcij. Številne varnostne funkcije, ki nadzorujejo status vozila, preprečujejo, da bi bilo vozilo odtujeno, tudi v primeru kraje izvirnega ključa, vleke ali poskusa zlorabe zagona na daljavo.

Spoznajte čar popolne notranje temperature kabine v vsakem vremenu. Sistem Pandora lahko upravljate z enim dotikom prsta. Spremljate, hladite ali segrejete z mobilno aplikacijo, ki je varno povezana z vsemi sistemi. Pozabite na neokusne in nerodne daljinske upravljalnike, združite užitek z uporabnim in pripeljite svoje vozilo v novo obdobje varnosti in udobja uporabnikov.

Uživajte v družbi z družino in prijatelji, varnost motornega vozila pa prepustite vrhunskim alarmnim sistemom Pandora.