Pandora IMMO

Pandora IMMO zagotavlja visoko stopnjo varnosti po odlični ceni z uporabo brezkontaktnega imobilizatorja z najsodobnejše tehnologije Bluetooth. Prepustite se vrhunski varnosti in priročnemu daljinskemu upravljanju vozila preko mobilne aplikacije. Uporablja se lahko na vseh novih in starih vozilih, brez motenj na električnih sistemih vozil. Sistem je zasnovan tako, da je izjemno priročen in zanesljiv.

Imobilizator Pandora IMMO je najsodobnejši varnostni sistem, ki ga lahko uporabite za zaščito najbolj naprednih vozil, ne da bi pri tem motili njihovo elektroniko. Vsaka komponenta sistema je sestavljena iz visokokakovostnih elementov, ki skupaj ustvarjajo nepremagljiv varnostni sistem. Imobilizator Pandora IMMO izvaja blokiranje motorja pri poskusih kraje ali ugrabitve avtomobila. Imobilizator ima vgrajen 3D merilnik pospeška (senzor gibanja), ki blokira motor, ko se vozilo začne premikati. Pandora IMMO avtorizira lastnika vozila tako, da prepozna bluetooth obesek.

  

Oglejte si celotno specifikacijo izdelka

SPECIFIKACIJA IZDELKA

PRIMERJALNA TABELA

Pandora alarmni sistemi

Varnostni sistem Pandora zagotavlja voznikom popolno rešitev za zagotavljanje varnosti najbolj dragocenih “igrač” z vrsto naprednih funkcij. Številne varnostne funkcije, ki nadzorujejo status vozila, preprečujejo, da bi bilo vozilo odtujeno, tudi v primeru kraje izvirnega ključa, vleke ali poskusa zlorabe zagona na daljavo.

Spoznajte čar popolne notranje temperature kabine v vsakem vremenu. Sistem Pandora lahko upravljate z enim dotikom prsta. Spremljate, hladite ali segrejete z mobilno aplikacijo, ki je varno povezana z vsemi sistemi. Pozabite na neokusne in nerodne daljinske upravljalnike, združite užitek z uporabnim in pripeljite svoje vozilo v novo obdobje varnosti in udobja uporabnikov.

Uživajte v družbi z družino in prijatelji, varnost motornega vozila pa prepustite vrhunskim alarmnim sistemom Pandora.