POGOSTA VPRAŠANJA

Kakšno razdaljo lahko daljinsko zaženete vaše vozilo? Kako varna je zaščita vašega vozila? Koliko stanejo avto alarmi GSM in GPS sledenje? Spodaj poiščite odgovore na pogosta vprašanja.

Izdelki Pandora izpolnjujejo vse zahteve za delovanje in uporabo v vseh državah Evropske Unije. Na spletnem mestu pandora-alarm.si najdete vse odobritvene protokole ter certifikate za Pandora sisteme. Poiščite jih na strani “tehnični podatki”.

Vsi izdelki Pandora so bili zasnovani tako, da zagotavljajo nepremagljivo raven zaščite. Brezžična komunikacija med določenimi komponentami sistema je zaščitena s 128-bitnim interaktivnim algoritmom. Zaradi tega je skupaj s komunikacijskim sistemom protokola GPRS povezava popolnoma nepremostljiva pred elektronskimi napadi.

Vsak izdelek znamke Pandora z bluetooth obeski ima tudi plastično kartico s kodo PIN za izklop sistema v sili. Edinstvena koda PIN je dodeljena določeni krmilni enoti. Modeli z vgrajenim GSM modulom lastniku omogočajo tudi možnost izklopa v sili s telefonskim klicem ali tonskim izbiranjem. Po deaktivaciji sistema lastnik dobi novo oznako za pooblastitev.

Sistemi Pandora uporabljajo dva načina komunikacije z mobilnimi aplikacijami:

  1. Aplikacija Bluetooth s pokritostjo približno 15-20 metrov je brezplačna.
  2. Aplikacija GPRS s strežniško rešitvijo. Tudi ta aplikacija je brezplačna, vendar potrebuje mobilno internetno povezavo. Poraba podatkov na kartici SIM se zaračuna glede na mobilnega operaterja. Povprečna poraba podatkov vozila s približno 4.000 km / mesečno znaša do 70 MB.

Vozilo je med zagonom daljinskega upravljalnika popolnoma zaščiteno in ob vsakem nepooblaščenem poskusu vklopi alarm in blokira motor.

Alarmni sistem Pandora omogoča daljinski zagon avtomobila le, če je le-ta z ročnim menjalnikom v nevtralnem položaju, ali ko je prestavna ročica v položaju za parkiranje pri vozilih z avtomatskim menjalnikom.

Sistem, vgrajen v vozila z ročnim menjalnikom, ima funkcijo načina rezerviranja avtomobila, ki omogoča oddaljeni zagon avtomobila le, če je prestavna ročica v nevtralnem položaju. Varnost je 100% zagotovljena.

Dvovalovni RD daljinski upravljalniki Pandora delujejo na frekvenci 868 MHz, kar uporabniku omogoča, da obvlada sistem do 500-800 m v mestnem območju in 1500-2000 m na odprtem mestu. Daljinski upravljalniki, ki delujejo po povezavi Bluetooth, lahko pokrivajo do 15-20 m.

Pandora varnostni sistemi imajo tehnologijo najnovejše generacije, ki jim omogoča uporabo v najsodobnejših premium vozilih.

Ali niste našli odgovora na svoje vprašanje? Pišite nam!