avto alarm PANDORA SMART PRO

Pandora SMART PRO je sodoben GSM avto alarm z vgrajeno GPS anteno in funkcijo daljinskega zagona za popolno zaščito vozila pred nepooblaščeno uporabo. Zaščita vozila pred nepooblaščeno uporabo je zagotovljena s privlačnimi bluetooth obeski, ki se lahko uporabijo ne samo za avtorizacijo voznika, ampak tudi za sam nadzor sistema.

Avto alarm Pandora SMART PRO je najnaprednejši GSM alarm na trgu. Visok nivo varnosti dopolnjuje vgrajen modul GPS, ki nenehno spremlja točen položaj zaščitenega vozila. Lastnik vozila je prepoznan preko bluetooth obeska, ki služi tudi kot daljinski upravljalnik.

         

Zabezpečenie auta Pandora SMART PRO – mobilná aplikácia

Oglejte si celotno specifikacijo izdelka

specifikacija izdelka

primerjalna tabela

Pandora alarmni sistemi

Varnostni sistem Pandora zagotavlja voznikom popolno rešitev za zagotavljanje varnosti najbolj dragocenih “igrač” z vrsto naprednih funkcij. Številne varnostne funkcije, ki nadzorujejo status vozila, preprečujejo, da bi bilo vozilo odtujeno, tudi v primeru kraje izvirnega ključa, vleke ali poskusa zlorabe zagona na daljavo.

Spoznajte čar popolne notranje temperature kabine v vsakem vremenu. Sistem Pandora lahko upravljate z enim dotikom prsta. Spremljate, hladite ali segrejete z mobilno aplikacijo, ki je varno povezana z vsemi sistemi. Pozabite na neokusne in nerodne daljinske upravljalnike, združite užitek z uporabnim in pripeljite svoje vozilo v novo obdobje varnosti in udobja uporabnikov.

Uživajte v družbi z družino in prijatelji, varnost motornega vozila pa prepustite vrhunskim alarmnim sistemom Pandora.