avto alarm Pandora LIGHT

Pandora LIGHT je dvosmerni avto alarm z daljinskim zagonom in funkcijami spremljanja telemetrije za še večjo varnost in nadzor nad vašim vozilom. Daljinski upravljalnik z LCD zaslonom vas obvešča o trenutnem stanju vašega vozila. Doseg daljinca je 2000m odprte zračne linije.

Popoln varnostni sistem, ki je ponuja polno varnostno funkcijo in udobje – Pandora LIGHT. Dvosmerni avtomobilski alarm, ki komunicira na kodirani frekvenci skupaj z drugimi varnostnimi funkcijami, ustvarja nepremagljiv avto alarmni varnostni sistem, ki ga dopolnjujejo udobne funkcije. Avto zaženite na daljavo, ohladite ali segrejte notranjost in uživajte v novi ravni nadzora vašega vozila.

     

Oglejte si celotno specifikacijo izdelka

specifikacija izdelka

primerjalna tabela

Pandora alarmni sistemi

Varnostni sistem Pandora zagotavlja voznikom popolno rešitev za zagotavljanje varnosti najbolj dragocenih “igrač” z vrsto naprednih funkcij. Številne varnostne funkcije, ki nadzorujejo status vozila, preprečujejo, da bi bilo vozilo odtujeno, tudi v primeru kraje izvirnega ključa, vleke ali poskusa zlorabe zagona na daljavo.

Spoznajte čar popolne notranje temperature kabine v vsakem vremenu. Sistem Pandora lahko upravljate z enim dotikom prsta. Spremljate, hladite ali segrejete z mobilno aplikacijo, ki je varno povezana z vsemi sistemi. Pozabite na neokusne in nerodne daljinske upravljalnike, združite užitek z uporabnim in pripeljite svoje vozilo v novo obdobje varnosti in udobja uporabnikov.

Uživajte v družbi z družino in prijatelji, varnost motornega vozila pa prepustite vrhunskim alarmnim sistemom Pandora.