moto alarm Pandora SMART MOTO

Alarm Pandora SMART MOTO je vrhunski varnostni sistem za motorna kolesa, posebej zasnovan za njihovo zaščito. Naprava ima vgrajen GPS sprejemnik, GSM / GPRS ter bluetooth modul, kar vam omogoča popoln nadzor in urejanje sistemskih nastavitev iz pametnega telefona. Alarm Pandora SMART MOTO ima izjemno nizko porabo energije, saj ima porabo le nekaj milliamperov, kar zagotavlja minimalno praznjenje akumulatorja in tako dolgo življenjsko dobo akumulatorja.

Moto alarm Pandora SMART MOTO je popoln varnostni sistem združen v praktičen, trajen in funkcionalen paket. Za motoriste je to popolna izbira. To je Pandora SMART MOTO. Dvosmerni moto alarm komunicira z lastnikom na 128-bitni kodirani frekvenci skupaj z drugimi varnostnimi funkcijami, kar ustvarja nepremagljiv varnostni sistem, ki ga dopolnjujejo komfortne funkcije. Sistem za avtorizacijo lastnika in vklop/izklop alarma uporablja kodirane bluetooth obeske, kar je zelo priročno ravno za motoriste, ki tako ne rabijo ročno vklapljati/izklapljati alarma.

Za dostop do vseh funkcij sistema lahko uporabljate priložene bluetooth obeske, aplikacijo na pametnem telefonu (Android in iOS) in spletni vmesnik. Vgrajen GSM modem sistemu omogoča klicanje, pošiljanje SMS sporočil, sprejemanje ukazov preko telefona ali urgentni klic v primeru nesreče. Napredni alarmni sistem Pandora zaznava gibanje motorja in tako prepozna morebitno nesrečo, padec, zdrs motorja. V sistemu lahko nastavite do 3 telefonske številke, ki jih sistem samodejno pokliče v primeru nesreče, in obvesti o lokaciji nesreče. 

Alarm Pandora SMART MOTO je vrhunski varnostni sistem za motorna kolesa, posebej zasnovan za njihovo zaščito.

Vgrajeni senzorji gibanja, trkov in nagiba so podprti s prilagodljivimi algoritmi in omogočajo pametno zaščito. Majhna velikost in enostavna uporaba. Sistem deluje zanesljivo tudi v ekstremnih vremenskih pogojih. Glavna elementa sistema sta modul in sirena, ki sta vodoodporna. 

Mobilna aplikacija ali spletni vmesnik vam omogočata, da nadzorujete različne parametre vašega motorja, pregledujete zgodovino dogodkov in motorju sledite preko GPS v realnem času.

Keyless prostoročno aktiviranje/deaktiviranje alarma

Pandorini bluetooth obeski vam omogočajo prostoročno upravljanje z alarmom. Ko alarmni sistem zazna obesek, se alarm na motorju samodejno izklopi. Ko se oddaljite in se signal obeska izgubi, se bo alarm aktiviral in zavaroval vaš motor. Nič več premetavanja torbic, iskanja ključev in pritiskanja gumbov!

Katere funkcije omogoča alarm Pandora SMART MOTO?

Osnovne funkcije

 • integrirano senzoriko (nagib, dvig, udarci, tresljaji)

 • proženje alarma ob nedovoljenjem zagonu kontakta motorja

 • dvosmerno komunikacijo preko bluetooth (4.2) ali gsm (LTE) povezave

 • brezplačna mobilna aplikacija Pandora Connect (android, iOS)

 • ogled lokacije v realnem času preko mobilne aplikacije

 • ogled zgodovine alarmov na mobilni aplikaciji ali spletnem vmesniku

 • aktivacijo/deaktivacijo preko bluetooth obeskov ali mobilne aplikacije

 • prostoročno aktivacijo/deaktivacijo alarma (prek bluetooth obeska)

 • podatek o napetosti akumulatorja (prek mobilne aplikacije)

 • SOS klic/sms na nastavljeno telefonsko številko (sistem zazna nesrečo)

PANDORA center Slovenija

Vljudno vabljeni v PANDORA alarmni center v Ljubljani. Najdete nas na naslovu Soteška pot 21, 1231 Ljubljana-Črnuče.

Za vas smo odprti od ponedeljka do petka med 7:30 in 12:00 ter 13:00 in 15:30.

Lahko nas tudi pokličete na 031/028-128 ali nam pišete na info@pandora-alarm.si. Z veseljem vam bomo svetovali in našli primeren alarmni sistem za vašega konjička.

Doplačljive funkcije

 • daljinski zagon motorja

 • priklop dodatnih senzorjev za kovčke, sklopko, zavoro, tačko…

 • priklop dodatnih senzorjev za temperaturo, količino goriva…

Osnovna cena z montažo: od 630€

Montaža z več funkcijami: po dogovoru

Cena je odvisna od vrste motorja v katere se vgrajuje alarmni sistem. Za dejansko ponudbo prosim izpolnite spodnji obrazec in pripravili vam bomo točno ponudbo. 

  Zakaj izbrati alarm SMART MOTO?

  Varnostni sistemi Pandora zagotavljajo vrhunsko varnostno rešitev v enem kompletu storitev, ki ga dopolnjujejo številne napredne funkcije. Številne varnostne funkcije, ki nadzorujejo stanje motornega kolesa, preprečujejo njegovo krajo v številnih situacijah, tudi v primeru kraje izvirnega ključa ali poskusi premikanja motornega kolesa.

  Izkusite brezhibno varnost vašega motocikla parkiranega kjerkoli. Spremljajte in sledite najmanjšemu premiku motorja v realnem času preko vgrajenega GPS vmesnika. Zahvaljujoč senzorjem za premikanje, nagibanje in tresenje bodite stalno obveščeni o sumljivem dogajanju, ter uživajte v udobju daljinskega zagona z naprednimi nastavitvami.

  Z alarmom Pandora SMART MOTO lahko sledite svojemu motociklu s samo enim dotikom na mobilno aplikacijo, ki je varno povezana preko vgrajenega GSM vmesnika. Pozabite na neokusne in nerodne daljinske upravljalnike, združite užitek z uporabnim in pripeljite svoje vozilo v novo obdobje varnosti in udobja uporabnikov.