moto alarm Pandora SMART MOTO

Alarm Pandora SMART MOTO je vrhunski varnostni sistem za motorna kolesa, posebej zasnovan za njihovo zaščito. Naprava ima vgrajen GPS sprejemnik, GSM / GPRS ter bluetooth modul, kar vam omogoča popoln nadzor in urejanje sistemskih nastavitev iz pametnega telefona. Alarm Pandora SMART MOTO ima izjemno nizko porabo energije, saj ima porabo le nekaj milliamperov, kar zagotavlja minimalno praznjenje akumulatorja in tako dolgo življenjsko dobo akumulatorja.

Moto alarm Pandora SMART MOTO je popoln varnostni sistem združen v praktičen, trajen in funkcionalen paket. Za motoriste je to popolna izbira. To je Pandora SMART MOTO. Dvosmerni moto alarm komunicira z lastnikom na 128-bitni kodirani frekvenci skupaj z drugimi varnostnimi funkcijami, kar ustvarja nepremagljiv varnostni sistem, ki ga dopolnjujejo komfortne funkcije. Sistem za avtorizacijo lastnika in vklop/izklop alarma uporablja kodirane bluetooth obeske, kar je zelo priročno ravno za motoriste, ki tako ne rabijo ročno vklapljati/izklapljati alarma.

Za dostop do vseh funkcij sistema lahko uporabljate priložene bluetooth obeske, aplikacijo na pametnem telefonu (Android in iOS) in spletni vmesnik. Vgrajen GSM modem sistemu omogoča klicanje, pošiljanje SMS sporočil, sprejemanje ukazov preko telefona ali urgentni klic v primeru nesreče. Napredni alarmni sistem Pandora zaznava gibanje motorja in tako prepozna morebitno nesrečo, padec, zdrs motorja. V sistemu lahko nastavite do 3 telefonske številke, ki jih sistem samodejno pokliče v primeru nesreče, in obvesti o lokaciji nesreče. 

Vgrajeni senzorji gibanja, trkov in nagiba so podprti s prilagodljivimi algoritmi in omogočajo pametno zaščito. Majhna velikost in enostavna uporaba. Sistem deluje zanesljivo tudi v ekstremnih vremenskih pogojih. Glavna elementa sistema sta modul in sirena, ki sta vodoodporna. 

Mobilna aplikacija ali spletni vmesnik vam omogočata, da nadzorujete različne parametre vašega motorja, pregledujete zgodovino dogodkov in motorju sledite preko GPS v realnem času.

Keyless prostoročno aktiviranje/deaktiviranje alarma

Pandorini bluetooth obeski vam omogočajo prostoročno upravljanje z alarmom. Ko alarmni sistem zazna obesek, se alarm na motorju samodejno izklopi. Ko se oddaljite in se signal obeska izgubi, se bo alarm aktiviral in zavaroval vaš motor. Nič več premetavanja torbic, iskanja ključev in pritiskanja gumbov!

Oglejte si celotno specifikacijo izdelka

Specifikacija izdelka SMART MOTO

Zakaj izbrati alarm SMART MOTO?

Varnostni sistemi Pandora zagotavljajo vrhunsko varnostno rešitev v enem kompletu storitev, ki ga dopolnjujejo številne napredne funkcije. Številne varnostne funkcije, ki nadzorujejo stanje motornega kolesa, preprečujejo njegovo krajo v številnih situacijah, tudi v primeru kraje izvirnega ključa ali poskusi premikanja motornega kolesa.

Izkusite brezhibno varnost vašega motocikla parkiranega kjerkoli. Spremljajte in sledite najmanjšemu premiku motorja v realnem času preko vgrajenega GPS vmesnika. Zahvaljujoč senzorjem za premikanje, nagibanje in tresenje bodite stalno obveščeni o sumljivem dogajanju, ter uživajte v udobju daljinskega zagona z naprednimi nastavitvami.

Z alarmom Pandora SMART MOTO lahko sledite svojemu motociklu s samo enim dotikom na mobilno aplikacijo, ki je varno povezana preko vgrajenega GSM vmesnika. Pozabite na neokusne in nerodne daljinske upravljalnike, združite užitek z uporabnim in pripeljite svoje vozilo v novo obdobje varnosti in udobja uporabnikov.