moto alarm Pandora SMART MOTO

Alarm Pandora SMART MOTO je vrhunski varnostni sistem za motorna kolesa, posebej zasnovan za njihovo zaščito. Naprava ima vgrajen GPS sprejemnik, GSM / GPRS ter bluetooth modul, kar vam omogoča popoln nadzor in urejanje sistemskih nastavitev iz pametnega telefona. Z izjemno nizko porabo energije Smart Moto porabi le nekaj milliamperov v polni moči, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo akumulatorja.

Moto alarm Pandora SMART MOTO je popoln združen varnostni sistem v praktičen, trajen in funkcionalen paket. Za motoriste je to popolna izbira. To je Pandora SMART MOTO. Dvosmerni moto alarm komunicira na 128-bitni kodirani frekvenci skupaj z drugimi varnostnimi funkcijami, kar ustvarja nepremagljiv varnostni sistem, ki ga dopolnjujejo komfortne funkcije. Sistem za avtorizacijo lastnika in vklop/izklop alarma uporablja kodiranje bluetooth obeske, kar je zelo priročno ravno za motoriste, ki tako ne rabijo ročno vklapljati/izklapljati alarma.

Pomembna funkcija, ki jo imajo sistemi Pandora je SOS klic. Za motoriste zelo pomembna funkcija, saj v primeru nesreče, skrbi za avtomatski SOS klic na mobilno številko. Avtomatski klic sporoči podatke o dogodku in lokacijo dogodka.

Oglejte si celotno specifikacijo izdelka

Specifikacija izdelka SMART MOTO

Zakaj izbrati alarm SMART MOTO?

Varnostni sistemi Pandora zagotavljajo vrhunsko varnostno rešitev v enem kompletu storitev, ki ga dopolnjujejo številne napredne funkcije. Številne varnostne funkcije, ki nadzorujejo stanje motornega kolesa, preprečujejo njegovo krajo v številnih situacijah, tudi v primeru kraje izvirnega ključa ali poskusi premikanja motornega kolesa.

Izkusite brezhibno varnost vašega motocikla parkiranega kjerkoli. Spremljajte in sledite najmanjšemu premiku motorja v realnem času preko vgrajenega GPS vmesnika. Zahvaljujoč senzorjem za premikanje, nagibanje in tresenje bodite stalno obveščeni o sumljivem dogajanju, ter uživajte v udobju daljinskega zagona z naprednimi nastavitvami.

Z alarmom Pandora SMART MOTO lahko sledite svojemu motociklu s samo enim dotikom na mobilno aplikacijo, ki je varno povezana preko vgrajenega GSM vmesnika. Pozabite na neokusne in nerodne daljinske upravljalnike, združite užitek z uporabnim in pripeljite svoje vozilo v novo obdobje varnosti in udobja uporabnikov.