Pandora PROFESSIONAL

Avto alarmni sistem Pandora PROFESSIONAL je vodilen na področju avtomobilske varnosti. Celovit sistem vključuje vse razpoložljive funkcije varnosti in udobja ter funkcije osebne zaščite.

Pandora PROFESSIONAL poleg vseh varnostnih funkcij sistema SMART PRO ponuja tudi možnost povezave do 3 podatkovnih vodil CAN BUS. Sistem ima par rež za kartice SIM za zaščito vozila pred izpadom signala operaterja, vgrajeno rezervno baterijo in mikrofon za zajemanje zvokov v vozilu.

Če vam ni vseeno za usodo vašega avtomobila in ne želite sprejemati kompromisov o varnosti, je Pandora PROFESSIONAL pravi izdelek za vas. alarm Avto alarm ima vse razpoložljive tehnologije za zaščito, ki se dopolnjujejo z daljinskim nadzorom komfortnih funkcij za še višjo raven udobja uporabnika.

See complete product specification

Pandora alarmni sistemi?

Varnostni sistem Pandora zagotavlja voznikom popolno rešitev za zagotavljanje varnosti najbolj dragocenih “igrač” z vrsto naprednih funkcij. Številne varnostne funkcije, ki nadzorujejo status vozila, preprečujejo, da bi bilo vozilo odtujeno, tudi v primeru kraje izvirnega ključa, vleke ali poskusa zlorabe zagona na daljavo.

Spoznajte čar popolne notranje temperature kabine v vsakem vremenu. Sistem Pandora lahko upravljate z enim dotikom prsta. Spremljate, hladite ali segrejete z mobilno aplikacijo, ki je varno povezana z vsemi sistemi. Pozabite na neokusne in nerodne daljinske upravljalnike, združite užitek z uporabnim in pripeljite svoje vozilo v novo obdobje varnosti in udobja uporabnikov.

Uživajte v družbi z družino in prijatelji, varnost motornega vozila pa prepustite vrhunskim alarmnim sistemom Pandora.